generationsskifte

I 2008 drejene nøglen om til Butik 26, men produktionen Pink Rose Lamper fortsatte på Nordbygård på Møn. I 2019 overtog næste generation, Frederik Worm virksomheden, og hele skærm produktionen blev samtidig flyttet tilbage i det københavnske og både vores værksted, lager og showroom ligger på Amager i dag.

Mange muligheder

Skærmene males og foldes i hånden på vores værksted i Danmark. Lampeskærmene fremstilles i over 20 faste farver - i ensfarvet, med mønster eller med farvet kant. Ønskes en farve uden for sortiment, kan dette specielproduceres: Kun fantasien sætter grænser. 

Lampeskærmene kan sammensættes med Pink Roses egne bordlamper, men kan også bruges på arvestykker eller loppefund. Desuden fås lampeskærmene som pendler og rosetter, til brug i loft eller på væg.

Produktionen

Pink Rose Lamper har gennem mere end 40 år produceret mundblæste glaslamper med tilhørende håndlavede, plisserede lampeskærme af papir. Lamperne produceres på et af Tjekkiets smukkeste glasværker – de er mundblæst og varierer i farve og form. Hver lampe er unik, da de er fritblæste og der kan derfor forekomme små bobler i glasset og små tynde linjer efter bevægelse. Det er en del af det liv, der er i mundblæst glas.