Handelsbetingelser

PINK ROSE LAMPER
Kirstinehøj 73
2770 Kastrup
Tlf. +45 61 47 28 18
info@pinkrose.dk 
CVR: 43314556

 

Levering og fragtomkostninger i Danmark
Vi sender inden for 1-7 arbejdsdage.

Vi sender med GLS og Postnord. Som privat vil du få tilsendt din pakke til nærmeste pakkeshop med mindre andet er valgt. Det er kundens ansvar at afhente pakken inden for den givende periode. Såfremt pakken ikke er afhentet i pakkeshoppen bliver den automatisk returneret til Pink Rose. Kunden afholder selv udgiften såfremt pakken skal fremsendes påny. 

Fragtprisen beregnes automatisk efter vægt og fremgår ved bestilling
Prisen for fragt starter fra:                    40 kr. 
Skærm og et stativ vil koste fra:           0 kr.
Lampe fra:                                            60 kr.

Afhentning i vores showroom er muligt efter aftale.

 

International levering
Vi sender også til udlandet. Priser fremgår ved bestilling på hjemmesiden.

 

Returnering og kundeservice
Varer købt på Pinkrose.dk kan du bytte i 30 dage og/eller få pengene retur. Du er velkommen til at komme forbi vores showroom i Kastrup og ombytte varen (åbent efter aftale). Du kan også sende varen retur. Varen skal returneres i sådan en stand, at den kan sælges igen som ny. OBS: Varen skal sendes direkte til vores lager, vi afhenter ikke pakker som bliver sendt til pakkeshops. Du kan købe et pakkelabel gennem os på følgende her.

Hvis den fremsendte vare ikke er som ønsket, afholder du selv udgiften for returnering. Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Kastrup, så vi kan hjælpe med at finde den rette størrelse mm. 

Hvis varen skal ombyttes til en anden størrelse, sender vi den ombyttede vare fragtfrit, mens du selv afholder omkostninger til fragt for returneringen for den vare der skal ombyttes og/eller returneres.

Når vi modtager returpakken betaler vi pengene for varen tilbage til dig. Ved returnering pr. post vedlæg gerne en seddel med navn og ordrenummer.

Vælger man at sende varer retur med posten, hæfter man selv for omkostninger til dette. OBS: Når du sender varer retur, er det dit ansvar at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler derfor, at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet, så du har bevis på at pakken er afleveret. 

Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt. 

Du er dog altid velkommen til at kontakte os, så vil vi rådgive/hjælpe dig, så godt vi kan. 

 

Returneringer skal ske til vores adresse:
Att. Pink Rose
Kirstinehøj 73
2770 Kastrup

 

Reklamationer
Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt venligst vores kundeservice på info@pinkrose.dk

 

Ordrebekræftelse
Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel. 

 

2.Sortering
Vi giver ikke pengeretur for 2. sorteringsvarer. I udgangspunktet kan varen heller ikke byttes. Ombytning kan ske i tilfælde af, at kunden ønsker at bytte til en anden farve eller størrelse som er på lager.
2. sortering kan betyde: fejl i formen på lampen, fejlfarvet, fnuller indeni lampen, ridser, udstillingsmodel, mathed i glasset mm.

Betalingsbetingelser

Ved køb i vores showroom og køb af 2. sortering foregår betaling via. fakturering. Priser og fragt
Alle priser er incl. 25% moms.
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Persondatapolitik
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret. Ejerne og ansatte hos Pink Rose har adgang til de oplysninger, der registreres om dig for at kunne yde den korrekte service.

Pink Rose er hostet af Shopify Inc, som er den e-handel platform, som muliggør, at vi kan sælge vores vare. Dine data er gemt hos Shopify i USA i deres særlige sikker dataserver, bagved en firewall. Når du sender oplysninger til os via websitet, sker dette via krypterede forbindelser. Kun når du betaler online med betalingskort, sker dette via en krypteret forbindelse.

Oplysninger afgivet på www.pinkrose.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Du har altid ret til oplysninger registreret hos www.pinkroselamper.dk
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@pinkrose.dk
Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail.